Next Generation Youth Sports. ABC.

Tηλ: 210 6217500, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Slider Shadow
20 Μαρ 20 Μαρτίου 2019

ΑΝΟΔΟΣ x 2

Μεγάλες επιτυχίες για τα δύο μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα του Συλλόγου μας!

ΑΝΟΔΟΣ στην ανώτερη κατηγορία για ΑΝΔΡΕΣ και ΕΦΗΒΟΥΣ!

ABC ΑΝΔΡΕΣ

Η Αντρική μας ομάδα, μόλις την τρίτη χρονιά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, κατάφερε να ανέβει στην επόμενη κατηγορία (Γ' ΕΣΚΑ)!

(Και τα προηγούμενα δύο χρόνια, αν και νεότευκτη ομάδα, μπήκε στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, χωρίς να καταφέρει να φτάσει μέχρι την άνοδο, δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε αθλητές των υποδομών μας).

Τη φετινή χρονιά η ομάδα μας ανέβηκε "απευθείας", δηλαδή τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου, με είκοσι μία νίκες σε είκοσι δύο αγώνες (21/22), αποφεύγοντας έτσι τη διαδικασία μπαράζ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως στην Αντρική ομάδα συμμετέχουν ενεργά, παιδιά από την Εφηβική και την Παιδική ομάδα, παίρνοντας έτσι ευκαιρίες και εμπειρίες. Η τεχνική τους κατάρτιση και η ωριμότητά τους είναι τέτοια, έτσι ώστε η συνεισφορά τους στην Αντρική ομάδα είναι σημαντική ενώ ταυτόχρονα οι νέες εμπειρίες που αποκτούν είναι εξαιρετικά χρήσιμες, στα τμήματα της ηλικίας τους. Έτσι, η ομάδα μας, πιστή στις αρχές μας και ακολουθώντας το πλάνο μας, αξιοποιεί τις δυνατότητες των Ακαδημιών μας.

ABC ΕΦΗΒΟΙ

Δεύτερη χρονιά που συμμετέχει ο Σύλλογός μας στο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ της ΕΣΚΑ και η ΑΝΟΔΟΣ είναι γεγονός. (Την περσινή χρονιά η ομάδα μας πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τα κατάφερε έως το τέλος). Πρώτη και μοναδική ομάδα από Σύλλογο του Δήμου Διονύσου που θα αγωνιστεί στη Β' ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ!

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως αν και η κατηγορία είναι για γεννημένους 2000-2002, ο κορμός της ομάδας των ΕΦΗΒΩΝ αποτελείται από αθλητές γεννημένους το 2001 (μόνο ένας αθλητής 2000). Είναι αυτή η γενιά που ξεκίνησε το ABC σε ηλικία τετάρτης Δημοτικού το 2010. Στο τμήμα βέβαια συμμετέχουν και αθλητές από το Τμήμα ΠΑΙΔΩΝ, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού μας προγράμματος. Όλοι μαζί πανηγύρισαν την άνοδο στη Β' ΕΣΚΑ!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Συγχαρητήρια κυρίως και πρώτα απ' όλα στους Αθλητές μας! Στους ΑΝΔΡΕΣ που βρήκαν στην ομάδα μας την παρέα τους και το αθλητικό τους σπίτι. Στα παιδιά αυτά, ΕΦΗΒΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΣ, που έβαλαν τον αθλητισμό και το μπάσκετ στη ζωή τους και έμαθαν να αγωνίζονται, με όλες τις δυσκολίες, έχοντας σημαία τους το "ευ αγωνίζεσθαι"!

Συγχαρητήρια στην Προπονητική μας ομάδα! Για την προσπάθεια, την συνύπαρξη και την αρμονική συνεργασία, που δοκιμάζεται συνεχώς από τις συνθήκες λειτουργίας, τα μοιρασμένα σε δύο τμήματα γήπεδα και τις καιρικές συνθήκες στο ανοικτό. Συγχαρητήρια για τις προπονητικές τους επιδόσεις, αλλά πρώτιστα για τη συνεισφορά τους στο κτίσιμο της εκπαιδευτικής νοοτροπίας και στάσης της Ακαδημίας μας.  

Συγχαρητήρια στους γονείς και συνοδούς των αθλητών μας! Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις των αθλητών, μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή τους και τη στήριξη στις προσπάθειες της ομάδας και των αθλητών!

Συγχαρητήρια στη Διοίκηση! Συγχαρητήρια για τον επιτυχή συντονισμό των προσπαθειών. Συγχαρητήρια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται συνεχώς και των εμποδίων που περίτεχνα στήνονται στο δρόμο του ABC! Συγχαρητήρια για τη δημιουργία ενός οργανισμού, που σε λίγα μόλις χρόνια έχει γίνει πρότυπο για πολλούς και αντικείμενο μίμησης για ακόμα περισσότερους! Ακόμα και για αυτούς που δεν αναγνωρίζουν την αξία του ABC! Όμως, το γεγονός της μίμησης της λειτουργίας και της συμπεριφοράς του Συλλόγου μας, είναι η καλύτερη απόδειξη για την αναγνώριση της αξίας του! 

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

ABC Team!

 • Wirenet
 • Buffalo
 • Filarakia
 • College
 • Daytona
 • Alterlife
 • Videopress
 • Goloso
 • Kimolia
 • Nickan
 • STAVRATIS
 • Eska
 • Validus
 • Physio
 • POUGI
 • Pouk
 • Kimonas

ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ (ABC)

Αθλητικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), με έδρα την Άνοιξη Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας καλούμε εμείς!

Συμπληρώστε και θα σας καλέσουμε το συντομότερο!

Επικοινωνία

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου anixibc.gr, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών, προγραμμάτων προπονήσεων, αγώνων, αποτελεσμάτων, στοιχείων αθλητών, προπονητών, στελεχών κλπ. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.
2016-2017 © ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ - Anixi BasketBall Club. All Rights Reserved. All images and content (C) the original authors.